If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От 3 седмици съм щастлив собственик на Алфа 145 ТД, всичко беше наред до преди една седмица, когато колата започна да пуши нечовешки, какво да правя и по важно, къде да го направя.
Първо колега добре дошъл и честита колица със здраве да си я караш и безаварийно/като отстраниш проблема де/ НО напиши от кой град си за да можем да ти помогнем
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Благодаря за което. От София съм. И направо ми се скъса сърцето сутринта като я запалих. Тия с танковете дето правят димни завеси, мисля, че има какво да научат.
Честито колега и многгоо безаварини километри. Съз здраве да си я караш.
п.с. Не знам дали си забелязъл но въе форума вече има потребител alfa user , без подчертавката. Може да се получи леко объркващо за другите потребители.
Благодаря за което. От София съм. И направо ми се скъса сърцето сутринта като я запалих. Тия с танковете дето правят димни завеси, мисля, че има какво да научат.
Ами по добре ела на срещата на Ал.Невски в неделя, може да я погледне някой дизелджия и ще решиш каде на диагностика и т.н.т
Comment